From Good to GREAT – att lyfta bra ledarskap och teamwork till nya höjder!

Utifrån undersökningar som vi genomför och det arbete man lägger ner på att arbeta med resultaten av en undersökning, kan vi se att de flesta organisationer lägger sin tid på de grupper med låga resultat och mycket konflikter. Många gånger prioriteras de grupper som fungerar helt okej, men faktiskt har goda förutsättningar att förändras och förbättras bort! Vi har gjort studier utifrån Brilliants engagemangsmodell där vi ser att de ”fullt ut engagerade” teamen är 5 gånger mer lönsamma än de ”nöjda” grupperna. Här finns alla förutsättningar att jobba mot affärsplan och kundupplevelse på ett mycket konstruktivt sätt, vilket i sin tur ger högre lönsamhet, effektivitet och kundnöjdhet.

Vad skulle hända om vi fokuserade på de grupper som är nöjda, som fungerar bra och gör det de ska, men utan att ha det där allra högsta engagemanget eller allra bästa ledarskapet? Vad skulle hända om vi kunde få dem att glimra till och ta sin förändringsresa mot total tydlighet och energi att utföra gruppens mål briljant?

Välkommen till en interaktiv workshop där vi utgår från erfarenheter från de grupper som lyft sig från helt okej till riktigt bra! Vi ger tankar och verktyg för hur man kan jobba med dessa grupper men också utrymme att lyssna av varandras goda exempel och utbyta erfarenheter sinsemellan.

Uppdatering 16 nov: Workshopen är fullbokad och anmälningar som kommer in nu hamnar därför på en reservlista.

Workshopen är kostnadsfri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inläggen

Relaterade inlägg