4/10 Malmö | Frukostseminarium: Lönsamma medarbetarundersökningar – engagemang & arbetsgivarattraktivitet

Varför ska man göra en medarbetarundersökning? Hur gör man resultatet användbart och får det att leda till en lönsam förändring? På vilka sätt kan man vrida på data för att få ut maximalt värde från sin undersökning?

Vi på Brilliant delar vår kunskap om hur man kan vrida på och faktiskt använda sina siffror. Våra analytiker Sofie Johansson och Ellinor Ivarsson delar med sig av initierade insikter baserade på analyser av tusentals svar i medarbetarundersökningar från alla branscher. De delar även med sig av insikter för hur engagemang och arbetsgivarattraktivitet ser ut i stort på både nationella och multinationella företag samt vilka områden som påverkar resultaten mest.

  • Tid: kl. 08.30-09.30 (Frukost från 08:00)
  • När: Torsdag 4/10
  • Var: United Spaces Malmö, Nordenskiöldsgatan 24

Seminariet är kostnadsfritt

Du kommer bland annat att få insikter om:

  • Vad som driver engagemang.
  • Vad som får medarbetare att stanna och vad som får dem att lämna.
  • Vilka områden kopplat till engagemang som påverkar affärsresultatet.

Välkommen att anmäla dig här.

Om du får förhinder, maila oss på marknad@brilliantfuture.se

Sofie Johansson och Ellinor Ivarsson arbetar som analytiker på Brilliant. Sofie och Ellinor har båda lång erfarenhet av att hjälpa företag att öka organisationers effektivitet genom ökat medarbetarengagemang och stärkt ledarskap. De arbetar dagligen med att stärka HR-funktionens roll i affärsverksamheten genom att belysa sambanden mellan företags medarbetare och nyckeltal såsom kundlojalitet och lönsamhet, och hjälper företag att förstå vad som behöver ändras och hur för att förbättra affärsresultaten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inläggen

Relaterade inlägg