Powered by People växer – nu lanseras Customer Experience Award

Change Management, Engagemang, Kundlojalitet, Kundupplevelse

Powered by People, instiftades år 2017 och de senaste åren har företag, som kämpat för sina medarbetarupplevelser och skapat ett framgångsrikt förändringsarbete i sin organisation, hyllats genom utmärkelsen Powered by People – Employee Experience Award. Nu breddas Powered by People och Customer Experience Award lanseras – som ska uppmärksamma företag som lyckats leverera enastående kundupplevelser.

Lanseringen av Customer Experience Award, utgör en helt ny digital utmärkelse som syftar till att hylla och sätta ljus på företag som arbetat framgångsrikt med att leverera enastående kundupplevelser. Finalisterna och vinnarna baseras på data från företagens kundundersökningar vilket innebär att det är kundernas sanna uppfattningar, inte subjektiva bedömningar, som styr finalister och vem som kammar hem den prestigefyllda utmärkelsen.

Utmärkelsen delas ut digitalt och i fyra kategorier:

  • Bästa utfall: Tilldelas den organisation som av kunderna upplevs ha mest engagerade medarbetare under mätperioden.
  • Största positiva förflyttningen: Tilldelas den organisation som har gjort den största positiva förflyttningen gällande kundernas upplevda engagemang hos medarbetarna.
  • Mest engagerade medarbetaren: Tilldelas den medarbetare som av kunderna upplevs ha högst engagemang under mätperioden.
  • Bäst i sin bransch: Tilldelas den organisation som av kunderna upplevs ha mest engagerade medarbetare under mätperioden inom sin bransch.

Insamling av data för Customer Experience Award 2019 påbörjas 1 september 2018 och samlas in under en period om nio månader. 2019 års nominerade annonseras under hösten 2019. Därefter sammanställs resultatet – och vinnare annonseras under hösten 2019.

Vill du veta mer? Läs vidare:

Eller hör av dig!

Vill du veta mer om priset och vilka kriterier som ligger till grund för att nomineras? Tveka inte att höra av dig till din kontaktperson på Brilliant, eller ett mail till marknad@brilliantfuture.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inläggen

Relaterade inlägg