Välkommen Lars Gundersen, ny vd på Brilliant

Övrigt

Mitt i Brilliants tillväxtresa har vi äran att stärka oss ytterligare med styrelseproffset Lars Gundersen som tillförordnad vd. Vi satsar nu stort på att utveckla erbjudandet och stärka organisationen. Med Lars långa erfarenhet från ledande positioner blir han en viktig del av vår fortsatta satsning på den nordiska och internationella marknaden.

Lars har en gedigen erfarenhet från ledande roller som vd, ägare och styrelseledamot på teknik- och produktbolag inom finans och IT, där han framgångsrikt lett tillväxt- och utvecklingsresor.

  • Jag har följt Wise Group under en lång tid och uppmärksammat dotterbolaget Brilliants utveckling. Brilliant hjälper kunder att med analys och teknologi förbättra sina kund- och medarbetarrelationer så att det stärker den totala affären. Det är framgång genom människor och teknologi som får affärer att blomstra. Jag ser mycket fram mot att tillsammans med erfarna och kompetenta medarbetare fortsätta en fin och spännande resa, säger Lars i ett pressmeddelande.

Rollen som vd kommer att innebära stort fokus på att stegra Brilliants tillväxtresa ytterligare, både på den nordiska och internationella marknaden, samt att förädla och utveckla organisationen internt. Lars kommer att ingå i Brilliants och Wise Groups ledningsgrupp.

  • Lars är en erkänt skicklig ledare med ett utmärkt track-record och renommé. Hans erfarenhet som operativ ledare, investerare och styrelseledamot i teknik- och produktbolag under stark tillväxt är ett värdefullt tillskott för vårt framgångsrika bolag Brilliant, säger Ingrid Höög, vd Wise Group AB.

Lars tillträder den 1 februari 2019 och efterträder tidigare vd, och grundare av Wise Group, Stefan Wikström.

Varmt välkommen till Team Brilliant Lars!

För mer information:

Besök vårt pressrum för fullständig nyhet och presskontakt,

eller hör av dig till din kontaktperson på Brilliant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inläggen

Brilliant Av Brilliant

Hur algoritmer gör arbetslivet mer humant

Artificiell intelligens (AI) och HR verkar vid första anblicken inte direkt vara en bra matchning. AI associerar man gärna med ord som automatisering och robotar, …

Relaterade inlägg