Fun Facts | I mars är medarbetarna inom bygg och anläggning extra sugna på att jobba

Employer Branding, Engagemang, Ledarskap, Medarbetarupplevelse

Bryta silostruktur

Medarbetare inom bygg och anläggning är extra sugna på att jobba under mars och augusti. Det visar en analys från en av våra studier som är baserad på 31 206 svar från medarbetare inom bygg och anläggning.

Engagerade medarbetare upplever ett känslomässigt engagemang, är passionerade och stolta över sin arbetsgivare. De har en tydlig bild av hur de själva i sitt dagliga arbete bidrar till företagets framgång. De är entusiastiska och energiska och villiga att anstränga sig lite extra när de ser en möjlighet att förbättra något.

I mars anstränger sig bygg och anläggning lite extra för att skapa framgång

Staplarna visar andelen inom bygg och anläggning som svarat ”5” på frågan ”Är du beredd att anstränga dig lite extra för att [organisation] ska bli mer framgångsrikt?”

Men vad är egentligen engagemang?

Medarbetarengagemang påverkar både effektivitet och affärsresultat. Chefer och ledare är ansvarig för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för medarbetarna att engagera sig. Men vad är engagemang egentligen och hur definierar vi det? Läs mer om det i ” Energi + Tydlighet = Engagemang”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inläggen

Philip Hellqvist Av Philip Hellqvist

Covid-19s effekter i kundservice

Brilliants analytiker Philip Hellqvist har studerat över en kvarts miljon svar från kundundersökningar i ett urval av åtta branscher, datan är insamlad sedan årsskiftet och …

Relaterade inlägg