Employee First, inte bara HR

Change Management

Som vi har nämnt i tidigare bloggar från Unleash HR i Paris så var en av de stora trenderna vikten av att jobba med action för att nå förändring. Och att förändringen behöver drivas av chefer och medarbetare i organisationen.

Flera seminarium pratade om nödvändigheten av att få med sig chefer och medarbetare i de förändringar som krävs att organisationen gör för att möta medarbetarnas behov. Traditionellt sett vill inte chefer använda HR-system. “HR-system är förmodligen det sista av alla system en chef vill gå in i. Så har det alltid varit och kommer troligtvis alltid att vara det” gick tongångarna på mässan. En anledning till detta är att många av de verktyg cheferna använder idag är byggda främst för HR och sedan anpassade till chefer, utan att chefernas behov och intresse har tagits i beaktning.

En insikt Unleash gav oss är hur långt fram Brilliant är i detta område. Vi har länge stöttat cheferna i deras förändringsarbete och vi satsar nu ännu mer på att göra det enkelt, roligt och inspirerande att jobba med resultatet från medarbetarundersökningen för hela organisationen. Genom att aktivt fokusera på chefer och medarbetare som användare, och med fokuserad och användarcentrerad utveckling skapar vi en plattform som stödjer HR, chefer och medarbetare att skapa förändring. Vi anpassar inte bara vår plattform för chefer och medarbetare utan bygger den specifikt för dem (och HR såklart!). Det ska vara enkelt och kul att jobba med medarbetarupplevelsen, i allt från att svara på enkäten till att sätta en handlingsplan och nå en positiv förändring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inläggen

Brilliant Av Brilliant

Mät mindre och agera mer

I en intervju med Kundo berättar vår sälj- och marknadschefen Sara Gustafsson varför det är så viktigt att utvärdera kundmötet när det kommer till kundservice …

Emma Stenmark Av Emma Stenmark

Vem gör vad i ditt team?

Jag jobbade med en grupp nyligen som hade fått låga resultat i sin medarbetarundersökning på frågan om hur arbetsfördelningen funkar i gruppen. Inför en workshop …

Relaterade inlägg