Bli NPS-certifierad hos Brilliant

Kundlojalitet, Kundupplevelse

Äntligen, en riktig Net Promoter-Certifiering på den nordiska marknaden!

Möt dina kollegor, gå med i Brilliants familj och utveckla din kunskap i vårt certifieringsprogram – bli Net Promoter® Certified Associate tillsammans med oss.

Det är med glädje vi nu kan erbjuda den nordiska marknaden NPS-certifiering säger Jesper Ygberg, ansvarig för NICE Satmetrix erbjudande hos Brilliant. Vi har länge fått frågor om vi inte ska erbjuda marknaden och våra kunder detta och nu tycker vi att tiden är mogen. Vi gör det genom antingen en webbaserad online-certifiering eller ett tvådagars onsite-certifieringsprogram.

Om du vill sätta igång i morgon är online-certifieringen ett fantastiskt sätt att kunna få rätt kunskaper i din takt. När du gått igenom kursen erhåller du din certifiering och blir en Net Promoter® Certified Associate, säger Jesper.

Om du hellre vill delta i ett tvådagarsprogram är det också en fantastisk möjlighet. Då träffas ni under två dagar och går igenom en öppen kurs tillsammans med personer från andra företag och våra certifierade ledare.

Onsite-programmet är kanske den mest traditionella metoden och många har gått den vägen. Förra året var vi till exempel ett gäng som åkte och blev certifierade i London. Tyvärr är den möjligheten tillfälligt inställd pga. Covid19-situationen. Men vi håller ögonen på situationen och ligger i startblocken med planeringen för att kunna genomföra det på den nordiska marknaden när det blir möjligt.

Därför känns det extra bra att kunna erbjuda en variant som är onlinebaserad. Det är samma innehåll i kursen och du får samma certifiering. Det som kanske saknas är att kunna bolla erfarenheter och bygga nätverk med kollegor. Det försöker vi lösa genom vår satsning på ”Breakfast at Brilliant” – ett nätverk för dig som jobbar med kundupplevelse och NPS. Nätverket träffas en gång per kvartal och vi har även precis skapat ett digitalt nätverk där vi kan diskutera, utbyta erfarenheter och nätverka tillsammans.

Läs mer om vad som ingår i NPS-certifieringen här. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inläggen

Brilliant Av Brilliant

SFM har utsett Årets förmedlardisk 2019!

Varje år utser Svenska Försäkringsförmedlares Förening (SFM) vilka av Sveriges försäkringsbolag, som enligt SFMs medlemmar, är bäst på att leverera en bra kundservice via företagens …

Relaterade inlägg

Brilliant Av Brilliant

SFM har utsett Årets förmedlardisk 2019!

Varje år utser Svenska Försäkringsförmedlares Förening (SFM) vilka av Sveriges försäkringsbolag, som enligt SFMs medlemmar, är bäst på att leverera en bra kundservice via företagens …