Powered by People

25 mars 2020 | Berns | Stockholm

Brilliants vision är att hjälpa företag och organisationer världen över att frigöra potentialen i människor genom att erbjuda agerbara och datadrivna kund- och medarbetarinsikter. Insikter som får affären att blomstra. Därför instiftades år 2017 Powered by People – en gala som belyser utmaningar och framgångar inom medarbetar- och kundupplevelser, trendspanar och inspirerar.

Vi vet att engagerade medarbetare skapar lojala kunder och därmed ökad lönsamhet så varför inte prata om detta på ett gemensamt tillfälle? Hur gör man för att skapa en arbetsmiljö med de absolut bästa förutsättningarna för att frigöra potential och skapa engagerade medarbetare? Hur bör man organisera sig för att få dessa engagerade medarbetare att skapa en starkare kundlojalitet? Och hur hänger allt ihop?

Välkommen till en eftermiddag fylld av kunskaps- och erfarenhetsutbyte inom kund- och medarbetarupplevelser.

Under galan delas Brilliant Awards ut – utmärkelser som lyfter och hyllar de företag som lyckats skapa framgångsrika kund- och medarbetarupplevelser. Idag finns två utmärkelser inom ramen för Brilliant Awards; Brilliant Employee Experience och Brilliant Customer Experience.

 

Agenda 2020

Håll utkik efter uppdateringar i programmet…

Årets gästföreläsare - Per Holknekt - Kan jag, kan du, kan vem som helst

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.