Powered by People – Employee Experience Award

Employee Experience Award hyllar och sätter ljus på de företag som lyckats leverera strålande medarbetarupplevelser. Finalisterna och vinnarna baseras på data från företagens medarbetarundersökningar vilket innebär att det är medarbetarnas verkliga uppfattningar, och inte subjektiva bedömningar, som styr vem som står som vinnare.

Vi presenterar 2019 års finalister inom kort och vinnarna annonseras under ett inspirationsevent som hålls den 3 april på Berns i Stockholm:

  • Moderator Kristina Vallin från På Jobbet-podden leder oss genom en eftermiddag fylld av inspiration, nyheter och konkreta tips
  • Huvudtalare Linda Hammarstrand föreläser om att Arbeta tillsammans – inte bara samtidigt
  • Prisutdelning av Powered by People
    En mer detaljerad agenda kommer inom kort

Vill du veta mer om utmärkelsen eller vilka kriterier som ligger till grund? Tveka inte att höra av dig till din kontaktperson på Brilliant, eller skicka ett mail till marknad@brilliantfuture.se

 

Årets talare 2019 | Linda Hammarstrand

Med över 20 års erfarenhet inom HR har Linda Hammarsten arbetat med alltifrån att implementera Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi för koncernens 22 000 medarbetare till att vara en del av Clarion Hotels ledningsgrupp under titeln Director of Passion med målet att bli nordens mest attraktiva arbetsgivare.

Arbeta tillsammans – inte bara samtidigt är temat på Lindas föreläsning när hon på Powered by People presenterar ”Stafetten – Vikten av att strålkastaren ska vara på medarbetarna och att det är de små detaljerna som gör skillnad”.

Störst förändringsresa | Nominerade för 2019 presenteras inom kort

Bäst resultat i medarbetarundersökningen för bygg- och tillverkningsföretag | Nominerade för 2019 presenteras inom kort

Bäst resultat i medarbetarundersökningen för service- och tjänsteföretag | Nominerade för 2019 presenteras inom kort

2018 års vinnare

2017 års vinnare