Arbeta på Brilliant!

Vi är alltid intresserade av att träffa nya engagerade människor som kan berika vårt team!

Vi på Brilliant är en blandning av beteendevetare, analytiker, ingenjörer och affärskonsulter som brinner för att skapa framgång genom människor! Vi är passionerat intresserade av att förstå hur mänskliga beteenden skapar framgångsrika kundupplevelser och affärsresultat.

Om du är intresserad av att jobba hos oss och hjälpa våra kunder att bli bättre, så är du välkommen att kontakta oss på hello@brilliantfuture.se

Lediga tjänster just nu:

Brilliant söker en Teknisk projektledare

Brilliant växer och vi vill förstärka vårt leveransteam med en Teknisk projektledare.  Är du intresserad av hur företag, med hjälp av engagerade medarbetare och lojala kunder, skapar framgång och lönsamhet? Vill du arbeta i ett trendsättande och marknadsledande företag som värderar humor och positiv energi? Då är du välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som teknisk projektledare hos Brilliant kommer du tillsammans med kollegor och i samarbete med kund att ta fram skräddarsydda tekniska lösningar. Du kommer att arbeta med allt från planering, genomförande, analys till det förbättringsarbete som följer efter Brilliants kund- och medarbetarundersökningar. Arbetet innebär att skapa webbaserade enkäter och rapporter som skapar underlag för analyser som sedan presenteras för kund. Du kommer att få arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Brilliant erbjuder dig möjligheten att utvecklas och få prova på nya spännande arbetsuppgifter.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning och/eller några års erfarenhet från IT-branschen. Du är en problemlösare, har ett analytiskt och logiskt tänkande och är noggrann. Du trivs i kontakt med kunder och gillar att utmana dig själv genom att hitta nya tekniska lösningar. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta både självständigt och i team.

Vidare ser vi att du har

  • Goda kunskaper inom SQL, HTML/CSS och XML
  • Goda kunskaper inom Excel
  • Grundläggande förståelse kring programmering
  • Spetskompetens inom Webb, teknisk projektledning eller programmering
  • Goda kunskaper i Svenska och engelska

Brilliant erbjuder goda förmåner såsom fri träningstimme, generös friskvård, personlig utveckling och flexibla arbetstider.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Briell, peter.briell@brilliantfuture.se, 073-521 65 36.