Arbeta på Brilliant!

Vi är alltid intresserade av att träffa nya engagerade människor som kan berika vårt team!

Vi på Brilliant är en blandning av beteendevetare, analytiker, ingenjörer och affärskonsulter som brinner för att skapa framgång genom människor! Vi är passionerat intresserade av att förstå hur mänskliga beteenden skapar framgångsrika kundupplevelser och affärsresultat.

Om du är intresserad av att jobba hos oss och hjälpa våra kunder att bli bättre, så är du välkommen att kontakta oss på hello@brilliantfuture.se

Lediga tjänster just nu:

Brilliant söker en VD

Rätt person erbjuds en fantastisk möjlighet i ett sammanhang som är unikt i sitt slag. Ett strategiskt uppdrag att leda ett välmående bolag med helt ny profil, position och teknisk plattform som uppstått genom sammanslagningen av Netsurvey och Bright Relation. Med nöjda kunder i Norden (många med internationell räckvidd) och engagerade medarbetare går rörelsen mot en ännu starkare marknadsposition som insiktsbolag.

Brilliants ambition är att vara den förändringsledare inom HR tech i allmänhet och undersökningsbranschen i synnerhet, som visar på hur verksamhetseffekter uppnås med fakta som grund, med användarupplevelse i världsklass som fokus och användbara analyser som reellt ökar värdet för kunder, deras medarbetare och samhället i stort, som långsiktig målsättning. Som modig VD driver ytterst du denna förflyttning tillsammans med Brilliants högkompetenta team.

Ditt uppdrag

 • Ta ett strategiskt, taktiskt och operativt helhetsgrepp kring Brilliant’s position, affär, utveckling och erbjudande
 • Utifrån en nulägesanalys tydliggöra positionen, affären och erbjudandet och tillsammans med verksamhetens chefer och medarbetare arbeta för att åstadkomma detta
 • Leder Brilliant’s ledningsgrupp
 • Ingår i Wise Group-koncernens ledningsgrupp
 • Vara ytterst helhetsansvarig för Brilliant avseende ekonomi, kunder och medarbetare, affärsutveckling, försäljning och relationsskapande med befintliga och nya kunder
 • Personalansvar för 6 chefer

Vi letar efter Dig

 • Som har erfarenhet som kommersiell ledare med fullt resultatansvar
 • Som är en erfaren chef och ledare med stark kommunikativ förmåga och som kan skapa högpresterande och hållbara team över tid
 • Med erfarenhet från utvecklingsdrivet bolag gärna med kombination människa och teknik
 • Som har erfarenhet av att ta fram, utveckla och driva affärer och affärsmodeller i kommersiella verksamheter
 • Som har arbetat i ett internationella sammanhang
 • Som har ett stort intresse av ny teknik i kombination med skarpt öga för skalbarhet och ökad lönsamhet
 • Som har en sann övertygelse att framgång skapas genom människor
 • Med relevant utbildning på universitets/högskolenivå
 • Som är visionär, förtroendeingivande, nyfiken, modig, entreprenöriell, resultatinriktad och har ett starkt relations- och kunddriv

Ansök här 

För specifika frågor om tjänsten eller för ytterligare information, kontakta ansvariga konsulter på K2 Search, Annika Stålhandske  annika.stalhandske@k2search.se eller Josefin Cohen på josefin.cohen@k2search.se. Alla kontakter behandlas konfidentiellt. Skicka in din ansökan så snart som möjligt på www.k2search.se.


Brilliant söker en Teknisk projektledare

Brilliant växer och vi vill förstärka vårt leveransteam med en Teknisk projektledare.  Är du intresserad av hur företag, med hjälp av engagerade medarbetare och lojala kunder, skapar framgång och lönsamhet? Vill du arbeta i ett trendsättande och marknadsledande företag som värderar humor och positiv energi? Då är du välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som teknisk projektledare hos Brilliant kommer du tillsammans med kollegor och i samarbete med kund att ta fram skräddarsydda tekniska lösningar. Du kommer att arbeta med allt från planering, genomförande, analys till det förbättringsarbete som följer efter Brilliants kund- och medarbetarundersökningar. Arbetet innebär att skapa webbaserade enkäter och rapporter som skapar underlag för analyser som sedan presenteras för kund. Du kommer att få arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Brilliant erbjuder dig möjligheten att utvecklas och få prova på nya spännande arbetsuppgifter.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning och/eller några års erfarenhet från IT-branschen. Du är en problemlösare, har ett analytiskt och logiskt tänkande och är noggrann. Du trivs i kontakt med kunder och gillar att utmana dig själv genom att hitta nya tekniska lösningar. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta både självständigt och i team.

Vidare ser vi att du har

 • Goda kunskaper inom SQL, HTML/CSS och XML
 • Goda kunskaper inom Excel
 • Grundläggande förståelse kring programmering
 • Spetskompetens inom Webb, teknisk projektledning eller programmering
 • Goda kunskaper i Svenska och engelska

Brilliant erbjuder goda förmåner såsom fri träningstimme, generös friskvård, personlig utveckling och flexibla arbetstider.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Briell, peter.briell@brilliantfuture.se, 073-521 65 36.