Bättre affärer genom stärkta kund- och medarbetarupplevelser

Vad erbjuder vi?

På Brilliant hjälper vi organisationer att bli bättre! Vi mäter engagemanget hos era medarbetare och kundernas upplevelse. Vi stärker medarbetarengagemanget, utvecklar ledare och stärker organisationens employer brand. Det spiller över på hur kunderna möts och kundupplevelsen stärks också.

De senaste två decennierna har vi framgångsrikt hjälpt över 400 kunder globalt att öka medarbetar- och kundengagemang ute i sina organisationer. Frågar du oss baseras sig framgången i vår långa erfarenhet inom ”human research” och våra vetenskapliga metoder i kombination med avancerad teknologi. Men vi vore ingenting utan våra Brillianter, våra medarbetare. Det är de som skapar och levererar agerbara insikter till organisationer världen över. Med en insikt kommer också ett ansvar att agera. Vi hjälper våra kunder hela vägen, vi guidar i rätt riktning och stöttar ledare att agera och driva utveckling.

Vem är en Brilliant?

Vi Brillianter är en mix av systemvetare, beteendevetare, analytiker, marknadsförare, ingenjörer och ledare som alla har en sak gemensam. Vi drivs av att skapa skillnad för andra. Vi hjälper kunder och vi hjälper varandra till utveckling. Vi är vänliga och generösa och förstår på djupet värdet av människor i alla organisationer. Är du nyfiken på att bli en Brilliant du också? Kika gärna in på vår karriärsida för att se aktuella öppna roller!

Våra ledstjärnor

Serious Playfulness | Human Centric | Curious Leadership färgar vad vi gör och främst hur vi gör det – i allt vi gör. Och vi gillar det vi gör!