Kalendarium

Kommande

Brilliants kommundag

En dag av erfarenhetsutbyte för våra kommuners kontaktcenter. Hur man praktiskt bäst arbetar med sitt resultat och medborgarnas insikter ifrån kund och medarbetarundersökningar. Var: Hi-tech …


Passerade

DRÖMARBETSGIVAREN – De 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet

Välkommen på ett lunchseminarium där du kommer att få inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren. Svante Randlert arbetar som Business and People Advisor på Academic Work. Han har i över tio år hjälpt hundratals arbetsgivare och tusentals chefer med just detta. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Så driver Munters en kulturell förändring som stärker affären

När Munters fick nya ägare 2010 lade man planer som skulle leda till en stark resultatförbättring. När affärsresultaten inte utvecklades som förväntat insåg ägare, styrelse, ledning och medarbetare att andra förändringar behövdes. Strålande resultat kräver mer än produkter, broschyrer, sparprogram och nya webb-sidor. Munters insåg att man var tvungen att driva en kultur som bygger på kundfokus och samarbete. Då etablerade man begreppet One Munters och med detta som bas har man sedan 2014 drivit ett omfattande förändringsarbete. Detta har fått hela organisationen att bete sig annorlunda. Ledorden är Samarbete samt Fokus på slutkunden i allt man gör – och det märks i affärsresultaten.

Tid: 1 juni 2016 15:00-17:00
Plats: Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm